Busy kukkaro + pitkä hihna

Kuvaus

Busy on monikäyttöinen kukkaro, joka taipuu myös pieneksi iltalaukuksi. Moni käyttää sitä myös arkena töissä, kun mukana täytyy aina olla puhelin ja muutama pieni tavara näppärästi matkassa.

Busy-kukkaroa voi kantaa rannelenkistä tai käyttää yhtä hyvin myös ilman hihnaa kirjekuorilaukkuna. Mukaan kuuluu myös pitkä säädettävä hihna. Sen avulla monitoimikukkaro toimii mainiosti yli olan laukkuna tai vaikka vyölaukkuna.

Neppareilla kiinnittyvässä kannessa on kaksoisrakenne, joten kannen alle muodostuvassa takataskussa on tilaa vaikkapa älypuhelimelle. Busy-kukkarossa on vetoketjullinen tasku sekä alimman kannen alta löytyy lisäksi neljä paikkaa korteille. Nahka muotoutuu käytössä, joten yhteen korttipaikkaan saa mahtumaan useamman kuin yhden kortin.

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Mitat

Vetoketjutaskun koko on 8 x 18 cm.
Takataskun koko 8 x 17 cm
Rannelenkin pituus lukkoineen on 23 cm
Säädettävä hihna on 1,5 cm leveä ja noin 120 cm pitkä

Jos sinulla on toiveita hihnan pituudesta, laita tilauksen mukaan viesti kaupalle osoitteeseen anni@humbugi.com.

Materiaalit ja valmistus

Hihna ja rannelenkki on valmistettu mustasta puuvillanauhasta, johon on päällitikattu nahkaa.

Nahkakukkaro on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa.

Huolto

Kukkaroa voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Busy kukkaro + pitkä hihna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

89,00 

Saatat myös pitää...