Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Humbugi Asuste y-tunnus: 2272386-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Maksu- ja toimitusehdot voimassa 1.3.2023 alkaen.

Humbugi Asuste
Y-tunnus: 2272386-7
Postiosoite: Ahotie 38 A 33800 Tampere

Käyntiosoite: Hiedanrannan Paja, Tehdaskartanonkatu 28 33400 Tampere
email: anni@humbugi.com

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.humbugi.com ostoskorin kautta. Tilaustöiden tiedustelu ja tilaus omilla erityistoiveilla suoraan sähköpostilla osoitteeseen anni@humbugi.com.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Humbugi pidättää oikeuden perua asiakkaan tilauksen, kun kyseessä on selvä hinnoitteluvirhe. Hinnoitteluvirheeksi lasketaan verkkokaupan päivityksessä tapahtunut selkeä ja näkyvä näppäilyvirhe, jossa esimerkiksi tuotteen hinta on 19,00 euroa vaikka sen kuuluisi olla 190,00 euroa.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksesi sisällön.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika Suomeen on 7-15 arkipäivää riippuen toimitustavasta. Postituspäivä on pääsääntöisesti sunnnuntaisin. Tilauksesta valmistettavat tuotteet eivät ole tällä hetkellä saatavilla. Viikonloput ja pyhät, sekä kuljetuksessa tapahtuvat viivästykset saattavat vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan kirjeenä tai postipakettina riippuen tuotteen ja tilauksen koosta. Pääsääntöisesti yksittäiset kukkarot, hiuspannat, Alma-amppelit ja korut toimitetaan kirjeenä. Kirjeenä lähetettävistä tilauksista ei tule seurantatunnusta.

Laukut ja reput toimitetaan postipakettina. Saat postipaketista seurantatunnuksen Postilta sähköpostitse tilausta tehdessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Toimitushinnat
Korut 2,10 €

Yli 50g painavat pienet tuotteet 4,20 € (esim. Busy kukkaro, Alma-amppeli ja hiuspannat)
Laukut 6 €

Nouto Hiedanrannan Pajalta 0 €
Sovi noutopäivä ja -aika sähköpostitse: anni@humbugi

Vaihto ja palautus

Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja
palautusoikeus.

Toivomme kovasti, että olet tyytyväinen tilaamiisi Humbugin tuotteisiin. Pyrimme aina toimittamaan tilaukset oikein ja virheettömässä kunnossa. Pyrimme tarjoamaan tuotteista tarkat tiedot, kuvaukset ja mitat verkkokaupassamme. Vastaamme mielellämme kokoa yms. seikkoja koskeviin kysymyksiin, jotta tilaus osuisi nappiin kerralla: anni@humbugi.com

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, sen voi tehdä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoita tilauksen palauttamisesta/vaihtamisesta sähköpostilla osoitteeseen anni@humbugi.com.

Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteet täytyy palauttaa alkuperäisessä kunnossa. Tarkistamme palautuneen tuotteen tarkasti ennen maksun palauttamista.

Palautusosoite:
Humbugi
Ahotie 38 A
33800 Tampere
Puh. 0443747457

Palauta tuote postin kautta samalla tavalla kuin se on sinulle tullut, kirjeenä tai pakettina hyvin pakattuna. Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä tilauksen numero ja tilauksen vastaanottopäivä.

Vaihdoissa asiakas kustantaa postimaksun lähettäessään tuotteen ja Humbugi kustantaa vaihtotuotteen lähetyskulut, olethan meihin yhteydessä ja varmistat
uuden tuotteen saatavuuden.

Palautuksen kuluista asiakas vastaa itse.

Reklamaatioissa postimaksu on ilmainen. Olethan meihin yhteydessä anni@humbugi.com reklamaatiotapauksessa jo ennen tuotteen palautusta.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Pyydäthän Postilta kuitin palauttamastasi lähetyksestä, tällöin kadonnut paketti on Postin vastuulla. Mikäli et pyydä palautuksesta kuittia, on palautuslähetys sinun vastuullasi.

Käsittelemme palautukset mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän sisällä palautuksen saapumisesta. Rahat palautamme maksun vastaanottaneen palveluntarjoajan kautta (Paytrail). Tällöin saat sähköpostiisi viestin palautuksesta lisätietoineen. Emme palauta rahoja suoraan tilille.

Nouda pakettisi Postista viikon sisällä saapumisilmoituksen saatuasi, muuten paketti palautuu takaisin lähettäjälle. Noutamatta jätetty tilaus ei ole palautus. Meille palautuneesta ja noutamatta jätetystä tilauksesta pidätämme 15€ käsittelykulun.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostiosoitteeseen anni@humbugi.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Humbugi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Force Majeure

Humbugi Asuste on vapautettu näiden ehtojen sisältämistä velvoitteista ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällaisena tapahtumana voidaan pitää muun muassa tulipaloa, hirmumyrskyä, tulvaa, sabotaasia, rahaliikenteen ja yleisen liikenteen keskeytystä, suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta, viranomaisten toimenpiteitä, säädettyä tai muutettua lakia tai työmarkkinaristiriitaa.