Busy kukkaro

Kuvaus

Busy on monikäyttöinen kukkaro, joka taipuu myös pieneksi iltalaukuksi. Busy on valmistettu ylijäämänahasta.

Busy-kukkaroa voi kantaa rannelenkistä tai käyttää yhtä hyvin myös ilman hihnaa kirjekuorilaukkuna.  Rannelenkki on valmistettu mustasta puuvillanauhasta, johon on päällitikattu nahkaa.

Neppareilla kiinnittyvässä kannessa on kaksoisrakenne, joten kannen alle muodostuvassa takataskussa on tilaa vaikkapa älypuhelimelle. Busy-kukkarossa on vetoketjullinen tasku sekä alimman kannen alta löytyy lisäksi neljä paikkaa korteille. Nahka muotoutuu käytössä, joten yhteen korttipaikkaan saa mahtumaan useamman kuin yhden kortin.

 

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , ,

Mitat

Vetoketjutaskun koko on 8 x 18 cm.
Takataskun koko 8 x 17 cm
Rannelenkin pituus lukkoineen on 23 cm

Materiaali ja valmistus

Nahkakukkaro on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa.

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Busy kukkaro”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

79,00