Busy Cross Body & Hip Bag

Kuvaus

Busy Cross Body & Hip Bag on ylijäämänahasta valmistettu laukku, jota voi käyttää sekä vyölaukkuna että yli olan laukkuna.

Siinä kaksi kerroksittain olevaa läppää kiinnittyy nepparilla ja peittää alleen kaksi noin 19 cm leveää ja 8 cm korkeaa taskua. Toinen laukun etupuolella ja toinen takapuolella.

Lisäksi laukussa on vetoketjukiinnityksellä oleva osasto, joka peittyy päällimmäisen läpän alle. Sen mitat ovat 14 x 20 x 4 cm. Vetoketjutasku on vuoritettu kierrätyskankaalla, joten vuorin väri voi vaihdella tuotteissa.

Laukun korkeus on 15 cm, leveys 21 cm ja pohjan leveys on 4 cm.

Laukkuun kuuluu hakasilla irroitettava, säädettävä 3 cm leveä puuvillainen hihna. Hihna on saatavilla kolmessa koossa. Valitse pituus lantiosi tai vyötärösi ympärysmitan mukaan ja sen perusteella kuinka pitkänä haluat käyttää laukkua sen ollessa yli olan.

 

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , ,

Koko

L, M, S

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Hihnan mitat

S: 58-98 cm Sopiva 36-38 vaatekoolle. Pisimmillään säädettynä laukku jää yli olan käytettynä suunnilleen vyötärön korkeudelle.

M: 70-110 Sopiva alkaen vaatekoosta 40 -> Pisimmillään säädettynä laukku on yli olan käytettynä suunnilleen lantion yläpuolelle.

L: 74-137 Sopiva alkean vaatekoosta 44c -> Olan yli käytettynä laukku laskeutuu lantiolle.

Puuttuiko hihnoista sinulle sopiva koko? Laita tilauksesi yhteyteen sähköpostia asiasta, niin tehdään sopiva hihna.

Materiaali ja valmistus

Vyölaukku on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa.

Vuorikangas on kierrätettyä kangasta yleensä Nextiilin valikoimista tai verhoilijoiden ylijäämäkangasta.

2 arviota tuotteelle Busy Cross Body & Hip Bag

  1. Nimetön

    Täydellinen jokapaikan laukku, kulkee mukana festareilta häihin <3

  2. Noora

    Juuri täydellisen kokoinen, minilompakko, kännykkä (iPhone 14), avaimet ja mm.nenäliinapaketti ja käsivoide mahtuu laukkuun! Ihana, kaunis, elegantti laukku menee vaikka olan yli heitettynä, vyötärölaukkuna tai clutch laukkuna iltamenoissa! Täydellinen reissuissa, kun saa tarvittaessa eteen laitettuna suojaan varkailta ja vetoketjutasku luo enemmän turvaa!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(2 tuotearviota)

129,00 

Saatat myös pitää...