Brick Bag

Kuvaus

Brick Bag on leikkuujätenahan kierrätystä parhaimmillaan. Nahkalaukku koostuu neljästäkymmenestä 5,5 x 12 cm kokoisesta “tiilenpalasesta”. Laukkuun saa siis hyvin hyödynnettyä pieniä nahkapaloja ja näin vähennettyä tuotannon materiaalihävikkiä.

Brick on suunniteltu on käytännölliseksi arkilaukuksi. Siihen mahtuu esimerkiksi vesipullo pystyssä, eväsrasia ja kalenteri. Laukussa on vetoketjukiinnitys. Nahalla koristettu puuvillahihna on säädettävissä käyttäjän mukaan.

Nahkalaukun vuoriin on ommeltu kaksi taskua, joista toisessa on vetoketjukiinnitys. Vuorikankaan kuosi ja materiaali vaihtelee laukuissa yksilöllisesti, kuten laukun koko värityskin. Brick laukku voi olla koottu yhden tai useamman värisistä nahkapaloista.

Lisätiedot

Väri

, , , ,

Mitat

Laukun korkeus on 28 cm. Pohjan leveys 24 cm ja syvyys 11 cm. Vuorissa olevien taskujen leveys noin 20 cm.

Hihna on noin 120 cm pitkä  ja 3 cm leveä.

Materiaalit ja valmistus

Nahkalaukku on valmistettu käsityönä Tampereella Hiedanrannan pajalla. Materiaali laukussa on aina verhoilijoilta ylijäänyttä leikkuujätenahkaa, useimmiten alkuperältään ruotsalaista tai itävaltalaista verhoilunahkaa.

Vuorikangas on tukevaa kierrätettyä kangasta useimmiten Nextiilin valikoimista tai verhoilijoiden leikkuujätekangasta.

Brick laukku on mahdollista valmistaa myös tilaustyönä asiakkaan väritoiveiden mukaan. Voit siis valita kokonaisuuden hillityistä sävyistä tai leikitellä valikoiman räikeimmillä väreillä. Tilaustöistä ole yhteydessä sähköpostitse.

Huolto

Nahkalaukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brick Bag”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

189,00