Minea

Kuvaus

Minea on huonekaluteollisuuden leikkuujätenahasta valmistettu tilava nahkalaukku.

Laukussa on vetoketjukiinnitys ja vetoketjutasku takakappaleella. Hihna on säädettävä ja se on valmistettu mustasta puuvillanauhasta, johon on päällitikattu nahkaa.

Laukun vuorikangas on kierrätysmateriaalia, joten vuorin väri vaihtelee tuotteissa. Vuorissa on kaksi taskua ja avainnipsu. Toinen tasku on koko laukun sivun kokoinen nepparikiinnityksellä. Siihen mahtuu helposti esim. A4 kokoinen lehtiö, tabletti tai pieni kannettava tietokone.

Jos haluat kokonaan yksilöllisen Minean tilaustyönä, laita viestiä osoitteeseen anni@humbugi.com. Tilaustyönä valmistettu Minean toimitusaika on yleensä noin 30 arkipäivää.

Lisätiedot

Mitat

Laukun leveys on 33 cm ja korkeus 27 cm. Laukun pohjan syvyys 11 cm ja leveys 33 cm.

Hihna on noin 120 cm pitkä.

Materiaalit ja valmistus

Nahkalaukku on valmistettu kiertotalous periaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa.

Vuorikangas on kierrätettyä kangasta yleensä Nextiilin valikoimista tai verhoilijoiden ylijäämäkangasta. Vuorikankaiden värit ja kuosit vaihtelevat tuotteissa.

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

259,00 

3 varastossa

Saatat myös pitää...