Wall reppu

Kuvaus

Wall on ylijäämänahasta valmistettu unisex-selkäreppu, jonka vuorikin on kierrätysmateriaalia.

Kantohihnat ovat säädettävät ja reppua voi kantaa myös sen jämäkästä kahvasta. Repun päälokeron saa avattua kätevästi kokonaan, sillä vetoketju kulkee molemmilla sivuilla pohjaan saakka.

Repun vuorista löytyy tasku esimerkiksi kannettavaa tietokonetta tai luentolehtiötä varten. Lisäksi repun ulkopuolella on kaksi vetoketjutaskua: edestä löytyy hieman syvempi tasku ja repun takaosasta alhaalta hieman matalampi tasku, joka jää katseilta suojaan, kun reppu on selässä.

Reppu valmistetaan useimmiten tilaustyönä, joten värin voi halutessaan valita Humbugin valikoimista. Jos sinulla on toiveita värin tai kuosin suhteen, laita viestiä kaupalle asiasta osoitteeseen anni@humbugi.com

Lisätiedot

Mitat

Repun pohjan mitat ovat noin 14 x 26 cm. Tyhjänä repun etupaneeli on korkeudeltaan noin 42 cm ja leveydeltään 36 cm. Reppu muotoutuu sisältönsä mukaan.

Materiaali ja valmistus

Nahkareppu on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa.

Vuorikangas on kierrätettyä kangasta yleensä Nextiilin valikoimista tai verhoilijoiden ylijäämäkangasta. Vuorikankaiden värit ja kuosit vaihtelevat tuotteissa.

Vuorikangas on kierrätettyä kangasta yleensä Nextiilin valikoimista tai verhoilijoiden ylijäämäkangasta.

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

1 arvio tuotteelle Wall reppu

  1. Nimetön

    Niin kaunis, monipuolinen ja käytännöllinen reppu ❤️ On tosi kestävä ja istuu hyvin. Käytän tätä päivittäin töissä ja reissuilla. Ihan lemppari!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(1 tuotearvio)

349,00 

Varasto loppu