Brick reppu

Kuvaus

Brick on ylijäämänahasta valmistettu unisex-selkäreppu, jonka vuorikin on kierrätysmateriaalia.

Kantohihnat ovat säädettävät ja reppua voi kantaa myös sen jämäkästä kahvasta. Repun päälokeron saa avattua kätevästi kokonaan, sillä vetoketju kulkee molemmilla sivuilla pohjaan saakka.

Repun vuorista löytyy tasku esimerkiksi kannettavaa tietokonetta tai luentolehtiötä varten. Lisäksi repun ulkopuolella on kaksi vetoketjutaskua: edestä löytyy hieman syvempi tasku ja repun takaosasta alhaalta hieman matalampi tasku, joka jää katseilta suojaan, kun reppu on selässä.

Jos haluat eri sävyisiä yksityiskohtia reppuun tai kokonaan yksilöllisen Brick repun tilaustyönä, laita viestiä osoitteeseen anni@humbugi.com. Tilaustyönä valmistetun repun toimitusaika on yleensä noin 30 arkipäivää.

 

Lisätiedot

Mitat

Repun pohjan mitat ovat noin 14 x 26 cm. Tyhjänä repun etupaneeli on korkeudeltaan noin 42 cm ja leveydeltään 36 cm. Reppu muotoutuu sisältönsä mukaan.

Materiaalit ja valmistus

Nahkareppu on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa.

Vuorikangas on kierrätettyä kangasta yleensä Nextiilin valikoimista tai verhoilijoiden ylijäämäkangasta. Vuorikankaiden värit ja kuosit vaihtelevat tuotteissa.

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

2 arviota tuotteelle Brick reppu

  1. Satu

    Ihan täydellinen reppu, kun kuljettaa joka päivä läppäriä mukana. Kaikelle on oma lokero ja vetskarit, hihnat ja työn jälki on tosi laadukkaita!

  2. Nimetön

    Superlaadukas ja -tyylikäs reppu ja erityistä onnea on päästä valitsemaan sisäkankaat itse. Selkäpuolen jemmatasku on tosi kätevä esim. avaimille, jotka hukkuu muissa kasseissa isompiin taskuihin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(2 tuotearviota)

299,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena