Busy Bag

Kuvaus

Busy Bag on nahkalaukku, johon saa helposti lajiteltua tavarat kolmeen eri osastoon. Nahkalaukussa on kaksi kerroksittain olevaa kantta, jotka kiinnittyvät nepparilla ja peittävät alleen kaksi taskua. Toinen laukun etupuolella ja toinen takapuolella. Lisäksi laukussa on vetoketjukiinnityksellä oleva osasto, joka peittyy päällimmäisen kannen alle.

Lisätiedot

Väri

, , , , , ,

Mitat

Laukun korkeus on 22 cm ja leveys 29 cm.
Noin 120 cm pitkä nahkainen hihna on säädettävissä käyttäjän mukaan.
Taskujen koot ovat noin 20 cm x 9 cm

Materiaalit ja valmistus

Nahkalaukku on valmistettu kiertotalous periaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa. Värivalikoima vaihtelee käytössä olevien materiaalien mukaan.

Vuorikangas on tukevaa kierrätettyä kangasta joko Nextiilin valikoimista tai verhoilijoiden ylijäämäkangasta. Vuorikankaiden värit ja kuosit vaihtelevat tuotteissa.

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

179,00