Nadja taittolaukku

Kuvaus

Nadja-taittolaukku on monikäyttöinen verhoilukankaasta ja leikkuujätenahasta valmistettu laukku.

Laukussa on pitkä säädettävä hihna, jonka voi kiinnittää laukun puolivälissä oleviin lenkkeihin tai laukun yläreunaan. Näin laukun kokoa voi säätää isommaksi tarpeen mukaan.
Nadja toimii myös clutch-laukkuna ilman hihnaa, jolloin laukku pysyy mukana pujoittamalla käsi nahkakuvion alta. Laukussa on vetoketjukiinnitys.

 

Lisätiedot

Väri

, , , , ,

Mitat

Nadja on nahkakuvion kohdalta 28 cm leveä. Korkeus on taitettuna noin 15 cm ja suorana 26 cm.

Materiaali ja valmistus

Taittolaukku on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Laukun materiaalit ovat alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä: kulutusta kestävää verhoilukangasta ja ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa. Värivalikoima vaihtelee käytössä olevien materiaalien mukaan.

Vuorikangas on kierrätettyä kangasta yleensä Nextiilin valikoimista. Vuorikankaiden värit ja kuosit vaihtelevat tuotteissa.

Huolto

Tavalliset tahrat voi poistaa laukun pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen laukun pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote liialliselta auringon säteilyltä ja kuumuudelta, etteivät nahkaosat kuivu.

95,00