Minerva

Kuvaus

Minerva on huonekaluteollisuuden leikkuujätenahasta valmistettu pikkulaukku. Minerva on oiva juhlaukku, mutta toimii klassisella muotokielellään myös arkisempaan tyyliin.
Laukussa on vetoketjukiinnitys.

Laukkuun kuuluu nahkainen rannelenkki ja  säädettävä hihna. Se on valmistettu mustasta puuvillanauhasta, johon on päällitikattu nahkaa. Laukku toimii myös hyvin ilman hihnaa käsilaukkuna.

Laukkussa on pieni tasku sisällä ja vuorikangas on kierrätysmateriaalia, joten vuorin väri vaihtelee tuotteissa.

Jos haluat esimerkiksi juhla-asuun sopivan kokonaan yksilöllisen Minervan tilaustyönä, laita viestiä osoitteeseen anni@humbugi.com. Varaston värivalikoimasta tilaustyönä valmistettu Minervan toimitusaika on yleensä noin 30 arkipäivää.

 

 

Lisätiedot

Mitat

Laukun leveys on 24 cm, korkeus 13 cm ja pohjan leveys 4 cm.
Hihna on noin 120 cm pitkä ja 1,5 cm leveä
Rannelenkki on noin 20 cm pitkä.

Materiaalit ja valmistus

Nahkalaukku on valmistettu kiertotalous periaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa.

Vuorikangas on kierrätettyä kangasta yleensä Nextiilin valikoimista. Vuorikankaiden värit ja kuosit vaihtelevat tuotteissa.

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minerva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

99,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Saatat myös pitää...