Humbugi hiuspanta

Kuvaus

Humbugin hiuspanta on helppokäyttöinen ja näyttävä huonon hiuspäivän pelastus.

Hiuspannan pohjana on metallipanta joka on päällystetty ylijäämäverhoilunahalla. Metallipannan kokoa voi hieman säädellä metallirunkoa taivuttamalla.

Panta sopii sekä lapsille, että aikuisille.
Nahkainen panta ei purista ja pysyy hyvin paikoillaan!

Lisätiedot

Väri

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mitat

Pannan pituus on 38 cm, leveys noin 1 cm ja pitsimäisen reikäkuvion koko on noin 8 x 11 cm

Materiaali ja valmistus

Nahkapanta on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa. Värivalikoima vaihtelee käytössä olevien materiaalien mukaan.

Huolto

Hiuspantaa voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Hiuspanta kannattaa säilyttää asennossa, jossa kuvio ei pääse pitkäksi aikaa taittumaan. Jos näin pääsee kuitenkin tapahtumaan, kuviota voi keveysti kostuttaa, venytellä parempaan asentoon ja antaa kuivua rauhassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Humbugi hiuspanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27,00