Rusettipanta

Kuvaus

Rusettipanta on ylijäämänahasta valmistettu söpöläinen. Pannan sisällä on metallirunko, jonka voi taivutella sormin pään muotoon sopivaksi.

Panta sopii sekä lapsille, että aikuisille.
Nahkainen panta ei purista ja pysyy hyvin paikoillaan!

 

 

Lisätiedot

Väri

, , , , , ,

Mitat

Pannan pituus on 38 cm, leveys noin 1,5 cm ja kuvion koko on noin 5 x 11 cm

Materiaali ja valmistus

Nahkapanta on valmistettu kiertotalousperiaatteiden mukaan käsityönä Tampereella. Nahka on alkuperältään verhoilijoiden leikkuujätettä, useimmiten ruotsalaista tai itävaltalaista laadukasta naudan nahkaa. Värivalikoima vaihtelee käytössä olevien materiaalien mukaan.

Pantaa on mahdollista tilata myös toivevärillä. Värivalikoimaa voi tiedustella sähköpostilla anni@humbugi.com

Huolto

Hiuspantaa voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.

Hiuspanta kannattaa säilyttää asennossa, jossa kuvio ei pääse pitkäksi aikaa taittumaan. Jos näin pääsee kuitenkin tapahtumaan, kuviota voi keveysti kostuttaa, venytellä parempaan asentoon ja antaa kuivua rauhassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rusettipanta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

29,00