Musta Alma-amppelin valmistussetti pieni

Kuvaus

Alma-amppeli on mustista parkkinahkapaloista koottava kaunis amppeli. Se on yksinkertainen valmistaa, etkä tarvitse kokoamiseen mitään työkaluja. Amppelin kaunis muotokieli sekä materiaalit kestävät aikaa. Almaa on myös helppo muokata omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan: jättämällä osan paloista käyttämättä tai ostamalla uusia paloja, soveltuu Alma erikokoisille ruukuille. Kierrenaruissa on reippaasti pituutta, joka mahdollistaa amppelin korkeuden säätämisen.

Tämä setti sisältää:
1 aloituspala
21 kahdeksikkoa
4 kpl kierrenarua 2m pätkissä

Alma muotoutuu monenlaiseen ruukkuun sopivaksi. Iso Alma on sopiva keskimäärin ruukulle, jonka halkaisija on 15 cm.

Lisätiedot

Materiaalit

Alman osat on leikattu vanhan kotimaisen laukkuyrityksen parkkinahkasilpusta. Parkkinahalle on luonnollista värin muuttuminen, patinoituminen, ajan myötä. Erityisesti auringonvalo tummentaa nahkaa nopeasti. Tämä kannattaa huomioida esim. ripustettaessa amppelia ikkunan eteen. Alman kääntäminen aika-ajoin antaa amppelille kauniin tasaisen patinan. Materiaalin ollessa ylijäämäsilppua, voi väri- ja nahan paksuusvaihtelut huomata jo amppelisetin paloissa.

Kierrenaru on Suomen Lanka Oy:n kierrätysmateriaaleista valmistamaa Mopparia. Naru soveltuu myös makramee-tekniikkaan. Se on 80% puuvillaa ja 20% synteettisiä kuituja. Kierrenarun voi tarvittaessa pestä 30 asteessa. Almaan on valittavissa luonnonvalkoiset tai mustat narut.

Humbugi & Ateljee E.W.

Alma-amppelin takaa löytyvät Ateljee E.W. ja Humbugi, kaksi yhden naisen yritystä Tampereelta. E.W:n Noora ja Humbugin Anni jakavat yhteisen työhuoneen ja intohimon nahan työstämiseen. Alma-amppeli on heidän yhteinen tuoteensa, jonka idea on lähtenyt vanhan kotimaisen laukkuyrityksen parkkinahkajäämistön hyödyntämisestä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Musta Alma-amppelin valmistussetti pieni”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

35,00 

Saatat myös pitää...