Palonin kesäkauppa Fiskarsissa

Kotimaisen muodin ja muotoilun konseptiliike Paloni nähdään Fiskarsin ruukkikylän kesätarjonnassa jo neljättä kertaa. Palonin kesäinen pop up palvelee 9.6.- 27.8.2022 keskellä kylää sijaitsevassa keltaisessa Kasarmissa.

Tänä kesänä Palonissa nähdään kuitenkin jotain ihan uutta – tai oikeammin jotain totuttua vanhempaa: uuden kotimaisen muotoilun rinnalle valikoimaan nostetaan suomalaisen muotoilun vintage-helmiä huonekaluista astioihin ja tekstiileihin. Yhdistävä tekijä koko valikoimassa on kotimaisuus niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin.

”Laadukkaasti valmistettu, asiakkaan tarvetta varten suunniteltu tuote kestää aikaa. Lyhyeen käyttöikään perustuva vaatteiden ja muiden tuotteiden hinnoittelu ja valmistus ei ole kestävää, eikä edusta sellaista tulevaisuutta, jonka takana voisimme seistä. Halusimme asettaa Palonin valikoimassa tulevaisuuden ja eilisen klassikot rinnakkain”, kertoo Palonin perustaja ja toimitusjohtaja Minna Särelä.

Palonin vintage-valikoiman kuratoi Nina Päivärinta. Hänen 20 vuoden kokemuksensa vintage-tuotteista ja yrittäjyydestä suomalaisen muotoilun ja antiikin parissa antaa vahvan pohjan houkuttelevan keräilyesineistön valitsemiseen, kohdennettuna Palonin asiakaskunnalle.

”Palonin uudistunut konsepti on osoitus laadun ja kestävän valmistuksen arvosta. Toivottavasti onnistuisimme myös herättelemään asiakkaidemme ajatuksia tuotteiden käyttöiästä sekä tuotteen arvon muodostumisesta ja säilymisestä”, Nina Päivärinta kuvailee tunnelmia ja tavoitteita.

Palonin kesäkaupan uusien tuotteiden valikoimassa nähdään tuotteita mm. Humbugilta, PaaPii Designilta, Vietolta, Butoni Designilta, Noukilta, Jatulilta, Kativeeltä sekä Miiko Designilta. Vintage-valikoimassa kotimaista, vanhempaa laatua edustavat mm. Artekin, Arabian, Nuutajärven ja Riihimäen lasin sekä Marimekon tuotteet.

Palonin edustama kestävä muotoilu yhdistää aikaa kestävän suunnittelun ja laadukkaan lähituotannon. Näin syntyy ajattomia, käyttäjänsä näköisiä tuotteita – oli ne sitten valmistettu tänä keväänä tai vuosikymmeniä sitten. 

Paloni netissä: www.paloni.fi

Paloni Facebookissa: @paloni.fi

Paloni Instagramissa: @palonilife #paloni

Lisätiedot: info@paloni.fi / Minna Särelä puh. 0505894131