Kaamos Kinkerit Hiedanrannassa 20.11.2021

Hiedanrannassa lyhdyt syttyvät ja rauhoitutaan talven viettoon. Kaamoskinkerit kutsuvat oleilemaan ja rentoutumaan lämpimässä tunnelmassa sekä tarjoaa ilahduttavaa tekemistä ja kokemista. Tule nauttimaan ja virittymään talveen hyvien keikkojen, työpajojen ja taiteen parissa!

Humbugin Anni pitää ilmaista heijastintyöpajaa Katutaso-kaupalla Hiedanrannan Pajalla klo 11-16.

Kuvioi itsellesi parkkinahkainen heijastin Hiedanrannan Pajan Katutaso kaupalla klo 11-16 välisenä aikana. Yksi heijastin per henkilö. Työpaja on nonstop, voit piipahtaa pajassa milloin vain työpajan aikana.

Kartanolla mieltä ja kehoa hellivät lempeät liikkeen ja luovuuden työpajat, ja musiikin tunnelmiin virittävät keikoillaan Sumuposauttaja ja Xeli. Aulassa ja keikkojen aikana voi osallistua myös yhteismaalauksen tekoon. Koko perheen varjoteatterityöpajassa voi kurkistaa talven varjoihin. Kartanokahvila Mielihyvin tarjoilee hymyilyttäviä herkkuja. Galleria Muuntotilassa taidetta tarjoilee Hyena-kollektiivin 19.00 Vapaata seurustelua -näyttely.

Tapahtumapuistossa nähdään Tonttu ja Pohjoistuuli – sirkusta ja naamioteatteria yhdistävä ulkoilmaesitys. Hiedanrannan saunan lämpimät löylyt kutsuvat rentoutumaan. Hiedanrannan Pajalla pääsee tekemään oman heijastimen sekä tutustumaan uuteen Katutaso -kauppaan. Tapahtuman koko ohjelma on maksuton

Ohjelma:

11-16 Heijastintyöpaja, Hiedanrannan Paja

11-16 Katutaso kauppa avoinna, Hiedanrannan Paja

12-13 Palauttava liike &rentous -työpaja

12-13.30 Koko perheen varjoteatterityöpaja, nonstop

12-15 Hiedanrannan sauna

13.00 Xeli

13-15 Hämyisiin tunnelmiin kuvien ja sanojen kuljettamana- työpaja, nonstop

13.30 Sisäisen auringon tanssi -työpaja

14.30 Sumuposauttaja

15.30 Tonttu ja Pohjoistuuli – ulkoilmaesitys

11-16 Galleria Muuntotila: HYENA-kollektiivin 19.00 Vapaata seurustelua -näyttely

Lisätietoa ohjelmasta Facebookista!