JATKUVUUS -ryhmänäyttely 8.6.-3.7.2023

Humbugin Anni on osana 10+1 Taidekollektiivia, joka on monipuolisesti muotoilun, käsityön ja kuvataiteen kentällä toimiva ryhmä. Tekijöitä yhdistää Pirkanmaan muotoilu- ja taideteollisuusyhdistys Modus ry, jonka jäsenistä ryhmä koostuu. Tekijät toimivat muotoilun, korutaiteen, kuvataiteen sekä opetuksen parissa.

Ryhmä on perustettu 2019 ja siihen kuuluu 11 henkilöä, joista näyttelyssä ovat mukana taiteilijat: Niina Hiltunen, Anni Jokinen, Anu Kirkinen, Saija Lehtonen, Sami Oikarinen, Tuuli Pollari, Kukka Rantanen ja Laura Saarivuori-Eskola.

Kollektiivin Jatkuvuus teemainen näyttely on kiertänyt jo muutamissa paikoissa ja nyt vuorossa on Galleria 2 Pirkkalassa.

Jatkuvuus on kykyä vastaanottaa ja käsitellä niitä asioita, jotka meissä sekä yksilöinä että kollektiivin jäseninä tapahtuu; joko tiedostaen tai tiedostamatta. Jokainen taiteilija lähestyy aihetta omien kokemusten, oivallusten ja havaintojensa kautta. Myös materiaalit ovat vapaat ja jokaisen oma valinta. Esillä on yhteneväinen kokonaisuus erilaisista materiaaleista hyvin erilaisia teoksia.

Näyttely on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-19 osoitteessa Suupantori 2, Pirkkala.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!