Ihanat messut @weecos 6.-8.11.

OLEMME MUKANA WEECOSIN IHANILLA MESSUILLA 6.-8.11. 

Vastuullisen designin kauppapaikka @weecos järjestää jälleen eettisen ja ekologisen designin digimessut IHANAT MESSUT marraskuun ensimmäisenä kokonaisena viikonloppuna eli 6.-8.11. Käy liittymässä Facebookin messuryhmään jo nyt ja osallistu kahden 50 €:n lahjakortin arvontaan! Messuryhmän löydät Facebookista nimellä ’Ihanat messut by Weecos 6.-8.11.2020’

Messuviikonloppu on täynnä tarjouksia, arvontoja, tuotelanseerauksia ja mielenkiintoista ohjelmaa! Lisäksi Weecosin IHANAT MESSUT on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan yrittäjiin ja suunnittelijoihin videotervehdysten, livehaastattelujen ja Facebook-ryhmän keskustelujen myötä.

Messujen tapahtumapaikat:
Päämessuhallina toimii messujen Facebook -ryhmä ’Ihanat messut by Weecos 6.-8.11.2020’. Ryhmässä merkit esittelevät tuotteitaan ja toimintaansa omilla messupöydillään (kuva-albumi). Messuryhmässä pääset tapaamaan yrittäjiä ja keskustelemaan vaikkapa messulöydöistä muiden asiakkaiden kanssa.

Messulavana toimii IHANA STAGE Weecosin Instagram ja Facebook Livessä. Ihana Stagella pääset mm. seuraamaan työpajoja, yrityshaastatteluja ja mielenkiintoisia keskusteluja.
Messuostokset tehdään tutussa osoitteessa weecos.com
Tervetuloa mukaan vuoden ihanimmille messuille!